Pravilnik o zasebnosti

Zahvaljujemo se vam za dostop do www.slsoccerjersey.com Spoštujemo vašo zasebnost in želimo zaščititi vaše osebne podatke. Če želite izvedeti več, preberite ta pravilnik o zasebnosti.

Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo in (pod določenimi pogoji) razkrivamo vaše osebne podatke. Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje tudi ukrepe, ki smo jih sprejeli za zavarovanje vaših osebnih podatkov. Na koncu ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje vaše možnosti glede zbiranja, uporabe in razkritja vaših osebnih podatkov. Z neposrednim obiskom spletnega mesta ali prek drugega spletnega mesta se strinjate s postopki, opisanimi v tem pravilniku. Ta pravilnik o zasebnosti velja za spletno mesto. Ta pravilnik o zasebnosti ne velja nujno za kakršno koli zbiranje vaših osebnih podatkov zunaj spletnega mesta. Za podrobnosti glejte spodaj.

Ne odgovarjamo za vsebino ali prakse zasebnosti na katerem koli spletnem mestu, ki ga ne upravlja www.slsoccerjersey.com in na katerega se sklicuje spletno mesto ali ki se sklicuje na spletno mesto.

ZBIRANJE IN UPORABA INFORMACIJ

  1. Zbiranje informacij.

Na tem spletnem mestu zbiramo informacije od vas na več različnih načinov. Eden od ciljev zbiranja vaših osebnih podatkov je zagotoviti učinkovito, smiselno in prilagojeno izkušnjo. Vaše osebne podatke lahko na primer uporabimo za:

vam olajšamo uporabo spletnega mesta, saj vam podatkov ni treba vnašati večkrat.

vam pomagamo pri hitrem iskanju informacij, izdelkov in storitev.

nam pomaga ustvariti vsebino, ki je za vas najbolj relevantna.

vas opozarjamo na nove informacije, izdelke in storitve, ki jih ponujamo.

(a) Registracija in naročanje. Pred uporabo določenih delov spletnega mesta ali naročanjem izdelkov morate izpolniti spletni obrazec za registracijo. Med registracijo boste pozvani, da nam posredujete določene osebne podatke, med drugim vaše ime, naslov(e) za pošiljanje in zaračunavanje, telefonsko številko, e-poštni naslov in številko kreditne kartice. Te podatke uporabljamo izključno in jih ne shranjujemo ali hranimo v svojih datotekah. Poleg tega vas lahko vprašamo tudi za vašo državo prebivališča in/ali državo delovanja vaše organizacije, da lahko upoštevamo veljavne zakone in predpise, ter za vaš spol. Te vrste osebnih podatkov uporabljamo za namene zaračunavanja, za izpolnjevanje vaših naročil, za komuniciranje z vami glede vašega naročila in spletnih mest ter za namene notranjega trženja. Če pri obdelavi vašega naročila naletimo na težavo, lahko vaše osebne podatke uporabimo za vzpostavitev stika z vami.

(b) Elektronski naslovi. Na več mestih spletnega mesta lahko vnesete svoj e-poštni naslov v naslednje namene, med drugim: da se prijavite na tekmovanje ali nagradno igro; da zahtevate, da vas obvestimo o novih blagovnih znamkah, novih slogih izdelkov ali velikostih izdelkov; da se prijavite na e-poštna glasila in posebne ponudbe. Vaše sodelovanje v tekmovanju ali nagradni igri je popolnoma prostovoljno, zato se lahko sami odločite, ali boste sodelovali in nam razkrili podatke. Te podatke uporabljamo za obveščanje zmagovalcev natečajev in loterij ter za podelitev nagrad. Na spletnem mestu lahko objavimo imena in mesta zmagovalcev natečajev in nagradnih iger. S sodelovanjem na natečaju ali nagradni igri se lahko odločite za prejemanje naših e-novic in posebnih ponudb, kar bo razkrito v uradnih pravilih, ki urejajo natečaj ali nagradno igro.

(c) Piškotki in druga tehnologija. Tako kot mnoga druga spletna mesta tudi to spletno mesto uporablja piškotke in spletne svetilnike (znane tudi kot tehnologija Clear GIF ali “akcijske oznake”) za pospešitev vašega brskanja po spletnem mestu, prepoznavanje vas in vaših pravic dostopa ter sledenje vaši uporabi spletnega mesta.

(i) Piškotki so majhni deli informacij, ki jih vaš spletni brskalnik kot besedilne datoteke shrani na trdi disk vašega računalnika. Večina spletnih brskalnikov je na začetku nastavljena tako, da sprejema piškotke. Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da zavrne piškotke spletnih mest ali odstrani piškotke z vašega trdega diska, vendar v tem primeru ne boste mogli dostopati do delov spletnega mesta ali jih uporabljati. Piškotke moramo uporabljati, da vam omogočimo izbiro izdelkov, njihovo namestitev v spletno nakupovalno košarico in nakup teh izdelkov. Če to storite, hranimo zapis o vaši dejavnosti brskanja in nakupu. PIŠKOTKI SPLETNEGA MESTA NISO IN NE MOREJO PRODRETI NA UPORABNIKOV TRDI DISK IN ZBIRATI UPORABNIKOVIH ZAUPNIH PODATKOV. Naši piškotki niso “vohunska programska oprema”.

(ii) Spletni svetilniki pomagajo pri dostavi piškotkov in nam pomagajo ugotoviti, ali je bila spletna stran na spletnem mestu obiskana in, če je, kolikokrat. Kot spletni svetilnik lahko na primer deluje vsaka elektronska slika na spletnem mestu, kot je oglasna pasica.

(iii) Za pomoč pri prilagajanju vsebine spletnega mesta uporabnikom ali za prikazovanje oglasov v našem imenu lahko uporabljamo oglaševalska podjetja tretjih oseb. Ta podjetja lahko uporabljajo piškotke in spletne svetilnike za merjenje učinkovitosti oglaševanja (na primer katere spletne strani so obiskane ali kateri izdelki so kupljeni in v kakšni količini). Vse informacije, ki jih te tretje osebe zberejo s piškotki in spletnimi svetilniki, niso povezane z osebnimi podatki, ki jih zbiramo mi.

(iv) Facebook na primer zbira določene informacije s piškotki in spletnimi svetilniki, da ugotovi, katere spletne strani so obiskane ali kateri izdelki so bili kupljeni. Upoštevajte, da vsi podatki, ki jih Facebook zbira prek piškotkov in spletnih svetilnikov, niso povezani z osebnimi podatki strank, ki jih zbiramo mi.

(d) Dnevniške datoteke. Kot velja za večino spletnih mest, strežnik spletnega mesta samodejno prepozna spletni naslov URL, s katerega dostopate do spletnega mesta. Za namene upravljanja sistema, preverjanja naročil, notranjega trženja in odpravljanja težav sistema lahko zabeležimo tudi vaš naslov internetnega protokola (“IP”), ponudnika internetnih storitev ter datumski/časovni žig. (Naslov IP lahko označuje lokacijo vašega računalnika v internetu.)

(e) Starost. Spoštujemo zasebnost otrok. Zavestno ali namerno ne zbiramo osebnih podatkov otrok, mlajših od 13 let. Na drugih mestih na spletnem mestu ste predstavili in zagotovili, da ste stari 18 let ali da spletno mesto uporabljate pod nadzorom staršev ali skrbnikov. Če ste mlajši od 13 let, nam ne pošiljajte nobenih osebnih podatkov in se zanesite na pomoč staršev ali skrbnikov.

  1. Uporaba in razkritje informacij.

(a) Notranja uporaba. Vaše osebne podatke uporabljamo za obdelavo vašega naročila in zagotavljanje storitev za stranke. Vaše osebne podatke lahko interno uporabimo(e-poštna sporočila, telefonsko številko in družabni račun) za izboljšanje vsebine in postavitve spletnih mest, za izboljšanje dosega in za lastna trženjska prizadevanja (vključno s trženjem naših storitev in izdelkov za vas) ter za določanje splošnih tržnih informacij o obiskovalcih spletnega mesta. Da bi olajšali takšno uporabo in drugo uporabo, opisano v tem razdelku 2, lahko vaše podatke delimo s povezanimi podjetji pod nadzorom www.slsoccerjersey.com.

(b) Komunikacija z vami: Vaše osebne podatke bomo uporabili za komunikacijo z vami o spletnem mestu ter vaših naročilih in dobavah. Prav tako vam lahko pošljemo potrditveno e-poštno sporočilo, ko se registrirate pri nas. V redkih primerih, ko je to potrebno, vam lahko pošljemo obvestilo v zvezi s storitvijo (na primer, če moramo začasno prekiniti našo storitev zaradi vzdrževanja.) Prav tako lahko posredujete svoj e-poštni naslov iz razlogov, kot so prijava na tekmovanje ali nagradno igro; zahteva, da vas obvestimo o novih blagovnih znamkah, novih slogih izdelkov ali velikostih izdelkov; prijava na e-novice in posebne ponudbe; ali prijava na网站 Shoe Digest. Če posredujete svoj e-poštni naslov, ga uporabimo, da vam dostavimo informacije. Vedno vam omogočimo, da se odjavite ali odjavite od prejemanja prihodnjih e-poštnih sporočil (za več podrobnosti glejte spodnji razdelek o odjavi). Ker moramo z vami komunicirati o naročilih, ki ste se jih odločili oddati, se ne morete odjaviti od prejemanja e-poštnih sporočil, povezanih z vašimi naročili.

(d) Zunanja uporaba. Želimo vam zagotoviti odlične storitve in vam ponuditi veliko izbiro. Vaših posebnih osebnih podatkov ali finančnih informacij ne prodajamo, ne dajemo v najem, ne trgujemo, ne licenciramo ali kako drugače razkrivamo nikomur drugemu kot povezanim podjetjem pod nadzorom www.slsoccerjersey.com, razen

(i) Tako kot večina kataloških in internetnih trgovcev na drobno tudi mi včasih uporabimo druge, da v našem imenu opravljajo določene funkcije. Ko razkrijemo podatke tem ponudnikom storitev, jih razkrijemo zato, da jim pomagamo pri izvajanju njihovih storitev. Na primer, če vam želimo dostaviti izdelke, moramo deliti nekatere informacije. S tretjimi osebami (kot so UPS, DHL in EMS) sodelujemo pri pošiljanju izdelkov, zagotavljanju dostave in zato, da lahko pridobimo povratne informacije, izboljšamo kakovost naših storitev ter merimo in izboljšamo kakovost storitev tretje osebe. V primeru pošiljateljev jim posredujemo nekatere osebne podatke, kot so vaše ime, naslov za pošiljanje, e-pošta in telefonska številka.

(ii) Podobno moramo za pomoč pri nakupu izdelkov in zagotavljanje storitev za stranke zagotoviti številko vaše kreditne kartice družbam za finančne storitve, kot so obdelovalci in izdajatelji kreditnih kartic. Ko posredujemo številko vaše kreditne kartice v odobritev, uporabljamo najsodobnejše šifriranje podatkov za zaščito vaših podatkov. (Več o tem v nadaljevanju v poglavju Varnost podatkov.)

(iii) Takšne podatke lahko razkrijemo na zahtevo uslužbencev organov pregona, ki opravljajo preiskave; sodne pozive; sodno odredbo; ali če moramo takšne podatke razkriti na drug način v skladu z zakonom. Osebne podatke bomo razkrili tudi, če je razkritje potrebno za zaščito naših zakonskih pravic, uveljavljanje naših pogojev uporabe ali drugih pogodb ali za zaščito nas samih ali drugih. Informacije lahko na primer posredujemo za zmanjšanje tveganja goljufije ali če nekdo uporablja ali poskuša uporabljati spletno mesto iz nezakonitih razlogov ali za goljufijo.

(iv) Osebnih podatkov ne bomo prodajali (ali trgovali ali dajali v najem) drugim podjetjem v okviru našega rednega poslovanja. Vendar pa je mogoče, da nas prevzame ali se združimo z drugim podjetjem ali da nas prevzame drugo podjetje ali da odtujimo nekatera ali vsa naša sredstva. Če se to zgodi, bodo vaši osebni podatki morda razkriti drugemu podjetju, vendar bo za to razkritje veljal veljavni pravilnik o zasebnosti.

(v) Neosebne podatke (na primer število dnevnih obiskovalcev določene spletne strani ali velikost naročila, oddanega na določen datum) lahko delimo s tretjimi osebami, kot so oglaševalski partnerji. Te informacije ne omogočajo neposredne osebne identifikacije vas ali katerega koli uporabnika.

(vi) Javno lahko razkrijemo ime, mesto in državo zmagovalcev natečajev in nagradnih iger.

VARNOST PODATKOV

Spletno mesto vključuje fizične, elektronske in upravne postopke za varovanje zaupnosti vaših osebnih podatkov, vključno s Secure Sockets Layer (“SSL”) za vse finančne transakcije prek spletnega mesta. Za zaščito vaših osebnih podatkov na spletu uporabljamo šifriranje SSL, poleg tega pa izvajamo več ukrepov za zaščito vaših osebnih podatkov v naših prostorih. Nazadnje se pri fizičnem varovanju nekatere naše računalniške strojne opreme zanašamo na tretje ponudnike storitev. Menimo, da so njihovi varnostni postopki ustrezni. Ko na primer obiščete spletno mesto, dostopate do strežnikov, ki so v varnem fizičnem okolju, za zaklenjeno kletko in elektronskim požarnim zidom.

Čeprav za varovanje vaših osebnih podatkov uporabljamo standardne previdnostne ukrepe, ne moremo zagotoviti popolne varnosti. 100-odstotna popolna varnost trenutno ne obstaja nikjer na spletu ali zunaj njega.

ODJAVA/OPRAVKI

Na vašo zahtevo bomo (a) popravili ali posodobili vaše osebne podatke; (b) prenehali pošiljati e-poštna sporočila na vaš e-poštni naslov in/ali (c) onemogočili vaš račun, da bi preprečili kakršne koli prihodnje nakupe prek tega računa. Te zahteve lahko podate tako, da telefonirate ali pošljete svojo zahtevo po elektronski pošti na naslov www.slsoccerjersey.com’s Customer service Team.

Prosimo, ne pošiljajte številke kreditne kartice ali drugih občutljivih podatkov po elektronski pošti.

ZBIRANJE, UPORABA IN RAZKRITJE INFORMACIJ BREZ POVEZAVE

Kot lahko pričakujete od nas, večino podatkov, ki jih zbiramo, pridobimo prek spletnega mesta, ta pravilnik o zasebnosti pa velja le za to spletno zbiranje osebnih podatkov. Podatke lahko zbiramo tudi brez povezave, kjer prav tako poskušamo zaščititi zasebnost vaših osebnih podatkov. Eden od primerov je, da nas nekdo pokliče, da bi oddal naročilo ali postavil vprašanje. Ko nekdo pokliče, ga prosimo le za osebne podatke, ki jih potrebujemo za oddajo naročila ali odgovor na vprašanje. Kadar moramo shraniti podatke (na primer podatke o naročilu), jih bomo v našo podatkovno zbirko vnesli s šifriranjem SSL. (Za več informacij glejte zgornji razdelek Varnost podatkov). Drug primer vključuje faksimile. Če nam nekaj pošljete po faksu, bomo ukrepali na podlagi faksa in ga nato shranili v zaklenjeno shrambo ali pa ga uničili, če ni potrebe po ohranitvi podatkov. Obstajajo še drugi načini, kako bi lahko izvedeli za osebne podatke brez povezave (predvidevamo na primer, da bi nam lahko nekdo poslal pismo, ki bi vsebovalo podatke o povratnem naslovu), ta pravilnik pa ne obravnava ali poskuša predvideti vseh teh načinov ali uporab. Kot smo omenili, bomo skušali zbiranje, uporabo in razkritje podatkov zunaj spleta obravnavati skladno z našimi ustreznimi spletnimi praksami.

POSODOBITVE TEGA PRAVILNIKA

Če spremenimo ali posodobimo ta pravilnik o zasebnosti, bomo spremembe in posodobitve objavili na spletnem mestu, tako da boste vedno seznanjeni s tem, katere podatke zbiramo, uporabljamo in razkrivamo. Priporočamo vam, da občasno pregledate ta pravilnik o zasebnosti, da boste vedeli, ali je bil pravilnik o zasebnosti spremenjen ali posodobljen. Če imate kakršna koli vprašanja o Pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas na naslov [email protected]

X