Joshua Kimmich želi storiti vse, da dohiti Bayer Leverkusen

1

Mediji so poročali, da Bayernov vezist Joshua Kimmich zaradi poškodbe leve rame ni mogel sodelovati na tekmi moštva v Bundesligi proti Monchengladbachu. Končni izid te tekme je bila zmaga Bayerna s 3:1, Joshua Kimmich pa se ni zadovoljil z vlogo gledalca.Mediji so navedli, da se zdaj na vse načine trudi, da bi dohitel naslednjo ključno bitko za naslov Bundeslige proti Bayer Leverkusnu.

1

Nemški medij “Bild” je prav tako poročal o ustreznih informacijah, ki so pokazale, da se je Joshua Kimmich minuli petek vrnil na igrišče na tekaški trening, potem ko je približno teden dni počival zaradi poškodbe rame. Po povratku s tekme proti Bayer Leverkusnu sta Bayern in Joshua Kimmich dosegla cilj. poceni nogometni dresi Zdravniki Bayernove ekipe se po svojih najboljših močeh trudijo zagotoviti, da je vezist pripravljen za najpomembnejši prvenstveni obračun z Bayerjem iz Leverkusna, pa tudi za prvo tekmo izločilnega kroga Lige prvakov proti Laziu v Rimu.

Težava je v tem, ker se poškodba vezi v rami Joshue Kimmicha, ki jo je utrpel na tekmi proti Union Berlinu, še ni povsem zacelila, zato ne more več pasti, sicer lahko utrpi resnejšo poškodbo. V tem primeru bo moral Joshua Kimmich najverjetneje na operacijo, kar pomeni, da bo odsoten še en mesec. A o tem zdaj ne izgublja misli, Joshua Kimmich upa, da bo nadaljeval z ekipnimi treningi in se uvrstil v začetno enajsterico, takoj ko bo to dopuščala poškodba.

To je zelo tvegano vedenje, tarča pa bo tudi Joshua Kimmich.Glede tega vprašanja je glavni trener Bayerna Thomas Tuchel dejal: Poskušali bomo z Joshuo Kimmičem ne glede na vse. Odločitev o tem, ali bo lahko igral, bo padla do sredine tedna. Do sobote imamo še cel teden.

Dodaj odgovor

You may also like these

X