Barcelona se ostro poteguje za 17-letnega Lucasa Bergvalla, velikodušno je obljubil tudi Tottenham

.png

Fernando Polo, znani Barcelonin novinar iz Mundo Deportiva, je poročal, da se Barcelona močno poteguje za Lucasa Bergvalla, da se pridruži.

.png

Ta 17-letni švedski vezist prihaja iz Ruiqing Super League U21. Zaradi svojih nogometnih tehničnih prednosti ter mladosti in fizičnih prednosti je trenutno priljubljena dobrina. Eden izmed draguljev evropskega nogometa naj bi v torek odpotoval v Španijo, da bi osebno obiskal Barcelono, da bi razumel resnično finančno in športno ceno kluba. V sredo si je ogledal poligon in različne objekte, ki bodo postali njegov novi dom, če bo podpisal za Barcelono. Zato je normalno, da tem dnevnim potrebam posvetimo veliko pozornosti.

Je pa po obisku Barcelone skupaj z ekipo zapustil Španijo in ni pozitivno odgovoril na to, ali bo Barcelona sprejela njegovo ponudbo. Toda Barcelona je z njegovim klubom Djurgardens dosegla dogovor o znesku prestopa.

Lucas Bergvall ni takoj privolil v Barcelono, ker se je zanj potegoval tudi Tottenham in obljubil, da bi lahko, če bi bil pripravljen prestopiti v Tottenham, neposredno vstopil v prvo ekipo. Pri Barceloni upajo, da bo Lucas Bergvall hkrati nastopal v ekipi B in prvi ekipi, a mu bo dala več priložnosti za prvo ekipo v naslednji sezoni.

Vodstvo Barcelone trenutno čaka na odgovor Lucasa Bergvalla in ne ve, kakšno odločitev bo sprejel švedski najstnik. Pravzaprav, če je plača enaka, Barcelona, ​​ki očitno propada, ni tako privlačna kot Tottenham. Čeprav je tudi Tottenham ponudil velikodušne pogoje, očitno ni tako navdušena kot Barcelona. Morda so Britanci vedno bilo tako.

Dodaj odgovor

You may also like these

X