V 22. krogu Serie A je milanski Inter premagal Fiorentino z 1:0

9

Začel se je 22. krog Serie A. Tokrat bo tekma v gosteh proti milanskemu Interju. Izzvali so Fiorentino. Čeprav je zmagovalec te tekme odločen, ni veliko doseženih golov, a je proces še vedno zelo intenziven. Da , navsezadnje sta obe ekipi zelo sposobni ekipi.Končni rezultat je bil Inter Milan premagati Firence s prednostjo 1:0.

9

Edini zadetek na tekmi je v 14. minuti dosegel Lautaro Martínez, v Inter Milan dres številka 10, s strelom z glavo iz poševnega kota.Vendar je bil prvi zadetek dosežen že prej, a od takrat ekipi nista dosegli zadetka. spet in na koncu je milanski Inter zmagal s to majhno prednostjo. V 76. minuti je imela namreč Fiorentina tudi priložnost za izenačenje, a je enajstmetrovko Nicolása Gonzáleza ukradel vratar milanskega Interja, veliko pa je prispeval veteran Yann Sommer. Milanskemu Interju ni bilo lahko priti do majhne zmage na tej tekmi, ko mu je manjkalo pomembnih glavnih igralcev. Težave z zadrževanjem prednosti so pokazale tudi moč tega nogometnega velikana. Sprašujem se, ali se lahko ti poškodovani igralci vrnejo v igro. Navsezadnje dlje ko gre igra, bolj kritična postaja.

Druga dobra novica je, da je Inter Milano zaradi zmage na tej tekmi osvojil 3 točke in se vrnil na vrh lestvice.Osvojili so 5 zaporednih zmag v različnih tekmovanjih. poceni nogometni dresi Čeprav imajo tekmo manj imajo še vedno 54 točk. . Čeprav postava ni čista, močno izboljša moralo in kaže njihov vztrajni duh ter moč obstoječih igralcev. Na drugi strani Fiorentina s 34 točkami zaseda peto mesto v Serie A. Moštva pred nami so zelo močna in imajo visoke točke, zato jih je težko preseči.

Dodaj odgovor

You may also like these

X