Liverpool je v polfinalu pokala EFL premagal Fulham s 3:2 in se uvrstil v finale

8

Strastno se začenja povratna polfinalna tekma angleškega ligaškega pokala, ki je pomembna tako za Liverpool kot za Fulham, saj bo ta tekma prinesla končni rezultat. Po celem hudem boju sta Liverpool in Fulham v gosteh remizirala z 1:1, po skupnem izidu obeh krogov pa je Liverpool nasprotnika premagal s 3:2 in se uvrstil v finale. V nadaljevanju se bodo v finalu srečali s Chelseajem, a če nič drugega, z močjo Liverpoola v tej sezoni ne bo težko osvojiti naslova prvaka, a tudi sposobnost Chelseaja za uvrstitev v finale kaže, da ni nasprotnik, ki bi ga bilo mogoče podcenjevati .

8

Prvi zadetek na tekmi je padel v 11. minuti. Luis Díaz, ki nosi številko 7 v Liverpool dres, je uspešno prodrl z leve strani in nato zadel iz bližnjega kota. Gol je pomagal Liverpoolu v vodstvo z 1:0. Tokratni zadetek je bil dober začetek, potem pa je tudi Fulhamova obramba opravila zelo dobro delo in Liverpoolu ni več privoščila zadetka. Drugi zadetek je padel v 77. minuti, Issa Diop je diagonalno preskočil podajo soigralcev in streljal ter tako domačim pomagal pri izenačenju, lahko rečemo, da do konca ni bilo več veliko časa in zadel na tokrat je bil zelo pomemben, toda V preostalem času tekme Fulhamu po izidu 1 : 1 ni uspelo več zadeti.Na koncu je bil skupni izid še vedno višji od Liverpoola, tako da je bil Fulham kljub temu žal izločen, vendar je bila uspešnost te tekme in protinapad je bil precej dober.

Nato bo Fulham igral proti Newcastle Unitedu v pokalu FA 28. Upam, da se bodo tudi oni odlično odrezali. poceni nogometni dresi Navsezadnje je tudi Newcastle zelo sposobna ekipa, zato bi morala biti ta tekma enako intenzivna in razburljiva.

Dodaj odgovor

You may also like these

X