V 21. krogu Serie A je Juventus premagal Lecce s 3:0

图片 7

S tekmo med Juventusom in Leccejem se je začel 21. krog Serie A. Čeprav je Juventus tokrat gostoval, je z lastnimi močmi zlahka premagal Lecce s 3:0 in osvojil tudi 5. mesto v ligi. Niz zmag, še ena dobra novica pa je, da so z zmago Juventusa na tej tekmi napredovali tudi na konservativno mesto v točkovanju. Vendar je to le začasno mesto. Konec koncev zaostanek v točkah za kasneje uvrščenimi ekipami ni velik. pomisli Če želite ostati na prvem mestu, morate še naprej zmagovati.

图片 7

Prvi zadetek na tekmi je padel v 59. minuti. Dušan Vlahović v Juventus dres s številko 9 je zadel iz visokega kota. Gol je presenetil vratarja Lecceja. Bilo je zelo ekstremno. Mislil je, da to ne bo mogoče. Mogoče zadetek, a nepričakovano uspešen zadetek vseeno pomagal Juventusu priti do 1:0. Drugi zadetek je padel v 68. minuti, dvakrat je zadel Dušan Vlahović, ki je sprejel dolgo podajo soigralca na levi strani vrat in z glavo neposredno zadel za 2:0. dva zadetka prednosti bi Lecceju otežila vrnitev. Vendar Juventus ni prenehal z napadi, tretji zadetek je padel v 85. minuti, Gleison Bremer je s skupino igralcev planil naprej, da bi zagrabil žogo med nizom, a je našel pravo priložnost za skok in strel z glavo. ekipa prednost s 3:0.V tem času se je tekma bližala koncu, a Lecce še vedno ni dosegel zadetka.Po koncu tekme je Juventus zmagal s 3:0.In nasprotnika ohranil čistega.

Tudi ta tekma je bila enako razburljiva.Po dveh golih je Juventus začel z menjavami in treningi. poceni nogometni dresi Čeprav je Lecce uspešno ubranil en gol, še vedno ni zdržal Juventusove ofenzive.

Dodaj odgovor

You may also like these

X