Roma bo odpustila Joséja Mourinha, podpisala kratkoročno pogodbo z Danielejem De Rossijem

6

Klub Roma je uradno objavil odpustitev Joséja Mourinha, nato pa je 17. avgusta klub objavil najem zvezdnika AS Roma Danieleja De Rossija za novega glavnega trenerja ekipe.Pogodba med obema stranema bo veljala do junija 2024.

6
6

Čeprav gre za kratkoročno pogodbo, bo Roma, če bo Daniele De Rossi vodil ekipo do dobrih rezultatov v drugi polovici sezone, z njim podaljšala pogodbo, lahko rečemo, da gre za poskusno obdobje. Bolj tragičen je José Mourinho.Čeprav je že prej izrazil namero, da bo zapustil moštvo, je na koncu ekipa Rome naredila prvi korak in Joséju Mourinhu podarila srce parajoče rojstnodnevno darilo.José Mourinho, ki je nekoč vodil moštvo do odličnih rezultatov, lahko kasneje. Ali naj še naprej trenira nogometnega velikana, je postala tema razprav tudi zunaj. José Mourinho je nekoč osvojil tudi tri velike evropske pokale, vendar ekipi po zmagi na prvenstvu ni uspelo ohraniti dobrih rezultatov. To je povzročilo, da je José Mourinho nenehno menjaval ekipe. Po odhodu iz Real Madrida je tudi njegova kariera pri iskanju službe polna vzponov in padcev, vendar je vstopil v močne ekipe, kot so Manchester United, Tottenham in Roma. Zdaj, ko vodi padec Rome, je nemogoče, da ne bi prevzel krivde. To bo še dodatno vplivalo na njegovo prihodnjo zaposlitev. Ne vem. poceni nogometni dresi Trenutno ni relevantne novice o tem, kateri ekipi se bo pridružil v prihodnosti, dobra možnost pa je tudi neposredna upokojitev.

Tudi Daniele De Rossi je pod pritiskom. Nima bogatih izkušenj kot glavni trener, a je to priložnost. Če lahko naredi razliko v ekipi, si lahko takoj ustvari ime, a vse je na prvem mestu. Prezgodaj je. Čeprav si tudi sam želi biti glavni trener, bo slaba igra še poslabšala stvari. Kot mladega trenerja ga čaka še veliko dela, ki mora v kratkem času narediti rezultate.

Dodaj odgovor

You may also like these

X