Manchester United je v 21. krogu Premier League strastno remiziral s Tottenhamom z 2:2.

5

Začel se je 21. krog Premier League. Tokrat sta se ekipi soočili z veliko pozornosti. Končni izid je bil nad pričakovanji marsikoga. Manchester United je doma dejansko remiziral z 2:2 proti Tottenhamu. Na koncu je bil to finale Manchester Uniteda borba ali novo leto in novo vzdušje?« Tudi to je postala tema pogovorov po tekmi.

5

Prvi zadetek na tekmi je padel v 3. minuti, Højlund v manchester united dresi s številko 11 je v vodstvo popeljal Højlund, ki je v kaosu pred kazenskim prostorom zgrabil žogo, se približal levi strani in nato streljal naravnost. Vrat je bil razbit, a vratar Tottenhama tega ni uspel zaustaviti in Manchester United je prišel do prednosti 1:0. Ker ni izgubil te tekme, je bil Højlundov dober začetek ključen. Drugi zadetek je padel v 19. minuti, Tottenham je hitro izvedel protinapad, Pedro Porro je streljal iz kota in asistiral Richarlisonu de Andradeju, ki se je v kaosu pred vrati neposredno nagnil s telesom in z glavo pomagal Tottenhamu. vrnila zmago in tekma je bila izenačena na 1-1. Tretji zadetek je padel v 40. minuti. Marcus Rashford je odigral vlogo, ki jo mora imeti močan igralec. Ob kaotičnih ovirah na levi strani vrat je vseeno uspel zadeti nizko. Gol je znova pomagal Manchester Unitedu do 2. točk. -1 svinec. Četrti zadetek je padel v 46. minuti, Tottenham ga je še lovil, Timo Werner je prispeval asistenco, Rodrigo Bentancur je po prejeti podaji odkorakal z žogo in zadel neposredno po približevanju golu Manchester United Vratar ni dosegel velikega zadetka. premaknil in ni mogel preprečiti zadetka Tottenhama. poceni nogometni dresi Tekma je bila izenačena na 2-2.

Pravzaprav se je ravno v tem času začel drugi polčas, a do konca tekme nobena ekipa ni dosegla zadetka. Manchester United je zastal v napadu, zelo dobra je bila tudi obramba Tottenhama, ki prav tako ni zadela. Ekipi sta končali v remi z rezultatom 2-2.

Dodaj odgovor

You may also like these

X