Polfinale pokala EFL, Liverpool je premagal Fulham z 2-1

2

Začela se je prva polfinalna tekma angleškega ligaškega pokala. To je težko pričakovana tekma, kjer se bo Liverpool doma pomeril s Fulhamom. Pred tekmo so jo mediji močno analizirali. Tudi navijači se veselijo te tekme. . Končni izid je bil takšen, kot so mnogi pričakovali, Liverpool je premagal Fulham z 2:1 in uspešno prevzel vodstvo.

2

Prvi zadetek na tekmi je padel v 19. minuti, mejni gol je dosegel veteran Willian Borges da Silva, ki je Fulhamu pomagal pri vodstvu z 1:0. Drugi zadetek je padel v 68. minuti, proti žogi se je pognal Curtis Jones, nato pa s strelom od daleč pomagal Liverpoolu, da je izenačil na 1:1. Tretji zadetek je padel v 71. minuti. poceni nogometni dresi Cody Gakpo je uspešno zadel pred vrata in tako Liverpoolu povišal prednost. Tekma je prišla do 2:1. Takrat je imel Fulham še vedno priložnost, da izenači ali celo preseže Liverpool. Da, toda v preostalem času sta bila napad in obramba Liverpoola zelo dobri in Fulhamu nista dali možnosti ter na koncu zmagali z 2-1.

Veteran Willian se je zelo dobro odrezal na tej tekmi. Čeprav Fulhama ni uspel popeljati do zmage, je še vedno odigral zelo dobro vlogo pri njegovem izboljšanju, ko je bil ponovno podpisan s Fulhamom. Glavni trener Fulhama je prav tako pohvalil Williana in verjel, da njegov izkušnje in vodstvene sposobnosti so dober vzor mladim igralcem.

Naslednja tekma Liverpoola v Premier League je 22. januarja. Nasprotnik je Bournemouth. Preden sta se ekipi srečali, je Liverpool v bistvu osvojil več zmag. Verjamem, da v njihovi trenutni formi zmaga ni nič. Težka zadeva.

Dodaj odgovor

You may also like these

X