Copa del Rey, Barcelona premaga Barbastro s 3-2

1

Začela se je tekma Copa del Rey. Tokrat se igra proti Barceloni v gosteh. Nasprotnik, ki ga bodo izzvali je Barbastro. Po hudem boju je Barcelona premagala Barbastra z navdušujočim rezultatom 3-2. Luo.

1

Prvi zadetek na tekmi je padel v 18. minuti, Raphinha je z desne strani podal v sredino, Fermín López v fc barcelona dresi s številko 32 pa je uspešno prevzel točko pred vrati in neposredno zadel za pomoč Barceloni. Prevzem vodstva za pridobitev prednosti 1-0. Drugi zadetek je padel v 51. minuti, tokrat je igralec Barcelone žogo podal pod kotom proti vratom, Raphinha je prodrl z desne strani in zadel z neposrednim strelom ter Barceloni znova povišal prednost in izid izenačil na 2: 0. , je tudi tokrat močno pritiskal Babastro, a tudi ti so pritisk spremenili v motivacijo in hitro krenili v protinapad. Tretji zadetek je padel v 60. minuti, ko je De Mesa uspešno zadel z glavo ob kaosu pred vrati, s čimer je domačim pomagal rešiti nekaj pomanjkljivosti in izid 2:1. Četrti zadetek je padel v 88. minuti, Barcelona pa je še naprej držala prednost, Robert Lewandowski pa je z uspešno izvedeno enajstmetrovko vseeno ohranil prednost dveh golov in izid 3:1. Zadnji zadetek je bil v 94.minuti.Babastro je dobil tudi enajstmetrovko in uspešno zadel.Vendar ni bilo toliko časa, da bi dokončali povratek. poceni nogometni dresi Ta stavek je bil še vedno zaradi Babastra.Izgubili smo tekmo po zaostanku za en gol, a vseeno je zelo dobro imeti tak rezultat proti Barceloni.

Na tej tekmi je veliko vrhuncev, zelo pomemben pa je tudi gol Roberta Lewandowskega, navijačem, ki so tekmo izpustili, je vredno ogleda ponovitve.

Dodaj odgovor

You may also like these

X