Kakšne spremembe bodo v drugi polovici sezone? Jonathan Wilson daje analizo

图片

Mediji so objavili članek, ki ga je nedavno delil Jonathan Wilson o spremembah, ki jih nekatere ekipe čakajo v drugi polovici sezone.Lahko rečemo, da so nekatere ekipe vesele in nekatere žalostne, še bolj pa so zaskrbljeni navijači.

图片

Iz članka Jonathana Wilsona je razvidno, da je po božičnem razporedu zmagovalec v Premier ligi očitno Manchester City, ki je osvojil zaporedno prvenstvo in postal petkratni prvak. Razmere za druge prvoligaške ekipe niso optimistične.

Čeprav je trenutno vodilni v Premier ligi Liverpool, zaostanek pa znaša 5 točk, to za Manchester United ni nepremostljivo. Jonathan Wilson meni, da Manchester City še zdaleč ni dosegel svojega najboljšega stanja.Čeprav je v zadnjem času dosegel dobre rezultate 7 tekem in 6 zmag v različnih tekmovanjih, je tudi prihodnji razpored zelo koristen za Manchester City.Veliko je tudi poškodb na glavnem mestu. igralcev, vendar ekipa pričakuje, da bodo ti igralci blizu okrevanja ali vrnitve pred ključno tekmo v začetku marca. poceni nogometni dresi

Po drugi strani pa lahko rečemo, da Liverpoolovo predstavo v tej sezoni ni za kritizirati, poleg tega pa je to za njih redek vrhunec.V primerjavi s tišino v prejšnjih letih je Liverpoolov vzpon na vrh lestvice v tej sezoni prinesel navijačem veliko upanje. Več njegovih glavnih igralcev. Operacija je še bolj razburljiva, med katerimi je Mohamed Salah ključni strelec, in to je postal problem Liverpoola. Jonathan Wilson je v članku dejal, da bo Mohamed Salah sodeloval na Afriškem pokalu Narodov v januarju, zato bo Liverpool Izgubili bodo ključno podporo, drugouvrščena Aston Villa pa za Liverpoolom zaostaja le 3 točke.Lahko rečemo, da je Liverpool obkrožen s šakali in tigri, zato ga ne morejo jemati zlahka.

Še en igralec s slabimi rezultati je Arsenal, za katerega tudi prihodnji razpored ni naklonjen, njihovo stanje ni dovolj stabilno, napake na nizki ravni pa so tudi ena ključnih težav.

Dodaj odgovor

You may also like these

X