Unai Emery: Prva polovica sezone Premier lige je bila odlična in ostali smo stabilni

3

V 19. krogu Premier lige se je končal boj med Manchester Unitedom in Aston Villo, ki je v prvem polčasu vzpostavila prednost z 0:2, Manchester United pa je zaostajal, v drugem polčasu pa je vseeno dosegel 3 zaporedne zadetke in to uspešno. obrnil Aston Villo.

3
3

Po tekmi je bil intervju z glavnim trenerjem Aston Ville Unaijem Emeryjem, ki je rekel: “Pred dvema tednoma so me vprašali, ali smo kandidati za naslov prvaka Premier lige, in rekel sem, da ne. Ideja je enaka kot zdaj.” Zakaj? Ker smo pred več vrhunskimi ekipami, ki so bolj konkurenčne od nas, in vsekakor smo bili do zdaj v tej sezoni dosledni in boljši od mnogih ekip.

Ko je govoril o tej tekmi, je Unai Emery dejal: Danes smo zamudili priložnost, da bi ohranili konstantnost proti eni od najboljših desetih ekip. To se lahko zgodi. Po prvem golu smo dobro odgovorili in si celo ustvarili lepo priložnost, a tak je nogomet. Ekipa mora iti naprej in mora biti bolj zahtevna. Igralcem sem rekel, da je bila prva polovica sezone odlična, a želel sem več. Če želijo več, se morajo potruditi, da bodo boljši. Toda sprejeti moramo realnost in zdaj sem osredotočen samo na začetek druge polovice sezone proti Burnleyju v soboto.

Na vprašanje, kdo je bil najboljši na tej tekmi, je Unai Emery menil: Prvih 60 minut te tekme je bilo zelo razburljivih.Igro smo nadzorovali in igrali zelo, zelo dobro. Po prvem polčasu smo v slačilnici rekli, da če bodo dosegli en gol, bo tekma težko reči. Poskušati moramo biti konstantni in v drugem polčasu smo si ustvarili 2 zelo dobri priložnosti, Leon Bailey in John McGinn sta bila igralca tekme.

Dodaj odgovor

You may also like these

X