Luis Suárez se je pridružil Inter Miamiju, da bi ponovno združil moči z Lionelom Messijem

2

Prvoligaško nogometno moštvo Inter Miami je objavilo podpis s 36-letnim urugvajskim napadalcem Luisom Suárezom. Iz vsebine je razvidno, da sta stranki podpisali pogodbo 1+1, Luis Suárez pa bo prav tako znova oblekel svoj znani dres s številko 9, srečal pa se bo tudi s svojim starim soigralcem in prijateljem Lionelom Messijem, da bosta skupaj igrala za ekipo. je zavrnil tri druge klube, ki so mu ponudili pogodbe, da bi se ponovno združil z Lionelom Messijem.

2

Luis Suárez se je po prekinitvi pogodbe z Gremiom kot prost igralec odločil za Inter Miami, ki bo konec januarja prihodnje leto praznoval 37. rojstni dan, svojo novo nogometno kariero pa bo začel pri Inter Miamiju. Čeprav je 37-letni veteran, je iz iste generacije kot Lionel Messi, a je v letu 2023 še vedno tako dober kot vedno.Njegova predstava na igrišču je bila vedno izjemna in še vedno lahko doseže 26 golov. v 53 tekmah za brazilsko velesila.Goli in 17 podaj.

Ko je Suarez govoril o svojih občutkih glede pridružitve Inter Miamiju, je dejal: Zelo sem vesel in navdušen in komaj čakam, da sprejmem nov izziv. V zadnjem času je pogosto telefoniral tudi z Lionelom Messijem, v intervjuju pa je izrazil tudi veselje ob ponovnem srečanju s starimi soigralci in dejal, da se veseli ponovnega srečanja s svojimi dobrimi prijatelji in igralci ter komaj čaka, da spoznati njegove nove soigralce in trenerje. Spoznajmo se.

To je pravzaprav dobra novica za oboževalce, tako kot sentiment.V zvezi s tem so na spletu objavili zelo kreativne slike prve svetovne vojne.To so štirje najstniki: Lionel Messi, št.10, Luis Suárez, št.9, in Luis Suárez, št. 5. Sergio Busquets, št. 1, in Jordi Alba, št. 18, oblečena v rožnate drese Inter Miamija, sedita drug ob drugem ob robu nogometnega igrišča.

Veselim se, kakšne vznemirljive operacije bodo prinesli oboževalcem.

Dodaj odgovor

You may also like these

X