V 18. krogu La Lige je Barcelona tesno premagala Almerio s 3:2

1

Začel se je 18. krog La Lige, tokrat se je Barcelona doma pomerila z Almerio, na koncu pa je močnejša Barcelona prav tako premagala Almerio s 3:2. Čeprav rezultatska razlika ni bila velika, je Barceloni na srečo na koncu vendarle uspelo zmagati.

1
1

Prvi zadetek na tekmi je padel v 33. minuti, Raphinha je z dodatnim strelom obranjenega žoge pred gol zadel in Barceloni pomagal pri vodstvu z 1:0. Drugi zadetek je padel v 41. minuti. Almeria je uspešno umaknila enega. Leonardo Carrilho Baptistão je divje tekel z žogo in zadel, ko je vratar Barcelone zdrsnil in posredoval. Tekma je bila izenačena na 1:1. Tretji zadetek je padel v 60. minuti, Sergi Roberto je prejel podajo z leve strani pred vrati in zadel z neposrednim strelom z glavo, s čimer je Barceloni znova prišla do prednosti in rezultat je postal 2:1. Četrti zadetek je padel v 71. minuti. Almeria je znova nadoknadila zaostanek. Edgarjev zadetek s praznih vrat je ekipi pomagal nadomestiti prednost in tekma se je končala z izidom 2:2. Zadnji zadetek je padel v 83. minuti, podal je Robert Lewandowski, Sergi Roberto je žogo zaustavil z nogami in tekel dva koraka direktno z žogo, jo potisnil in zadel, preden jo je nasprotnik prestregel, ter tako Barceloni pomagal do zadetka. Prednost, nato se je tekma končala, Almeria ni več dosegla zadetka, zmagala pa je Barcelona.

Ta tekma je tudi zadnja tekma La Lige v letu 2023. Konča se z zmago Barcelone, ki si jo navijači seveda želijo videti. Po tekmi je Robert Lewandowski posodobil družbena omrežja in objavil ustrezne slike tekme z besedilom: Zadnja tekma La Lige v letu 2023, zelo pomembna zmaga, dobili smo 3 točke.

Dodaj odgovor

You may also like these

X